Starší dorostenci podali na Motorletu nejlepší podzimní výkon

Písečtí dorostenci přivezli v dalším kole druhé nejvyšší soutěže těsné porážky ze hřiště pražského Motorletu - sedmnáctka prohrála po nevydařeném začátku 1:2 (0:1) a devatenáctka padla 3:4 (3:3), když si nechala vzít vedení krátce před poločasovou pauzou.

Starší dorost U19

Motorlet Praha - FC Písek 4:3 (3:3).

Branky: Sedláček 2, Hliněný.

Sestava: Schánělec - Pineau (84. Jirsák), Klimeš, Bartizal, Pinta - Hliněný, Baďura, Šindelář (80. Janoušek), Sedláček, Budil (70. Hovorka) - Mařík.

Petr Bílý, trenér: „Náš nejlepší podzimní výkon. Domácím jsme se vyrovnali v osobních soubojích. Velkou kvalitu jsme předvedli v přechodové fázi a v zakončení. Útočná formace, kterou jsme zvolili pro toto utkání, byla velmi nebezpečná. Druhou stranou nás srážejí individuální chyby v obrané fázi, kde špatně řešíme situace před naší brankou. Gól na 3:3 do šatny, který jsme si dali doslova sami, byl jasným důkazem a jedna z příčin naší porážky. Situace z prvního poločasu, ze kterých jsme inkasovali, stačilo vyřešit včasnou komunikací a lepší předvídavostí. Troufnu si říci, že kluci si za předvedený výkon alespoň bod zasloužili a chválím je za maximální nasazení, které v tomto utkání předvedli.“


Mladší dorost U17

Motorlet Praha - FC Písek 2:1 (1:0).

Branka: Šálek.

Sestava: Vršťala - Šimák (46. Šálek), Havel, Choura, Vejmělek - Handrejch (60. Chovanec), Šátava, Veselý, Janoušek (60. Šmejkal), Hovorka (75. Sochůrek) - Jirsák (60. Ravlynets).

Radoslav Houdek, trenér: „Dnešní zápas se hrál na velmi těžkém terénu, který náš výkon hodně ovlivnil. Bohužel jsme nezvládli začátek zápasu, kdy jsme udělali ve třetí minutě zbytečnou penaltu, kterou domácí proměnili. Poté jsme převzali iniciativu, ale bohužel bez nějakého většího ohrožení, i když jsme měli velké množství standardních situací. Ve druhé polovině jsme obdrželi zbytečný druhý gól. Posledních 20 minut jsme soupeře zmáčkli, kdy v 89. minutě jsme pouze snížili. Kluci si opět zaslouží pochvalu za přístup a bojovnost.“

15. 10. 2024
Redakce Redakce