Písečtí dorostenci poměřili síly s Táborskem

Další kolo druhé české ligy dorostu přineslo v neděli 6. října jihočeské derby mezi Pískem a Táborskem, které se odehrálo na umělé trávě u Otavy.

Starší dorost U19

FC Písek - Táborsko 1:3 (1:3).

Branka: Mařík.

Sestava: Kubec - Budil (46. Pinta), Klimeš, Krejčí, Malát (77. Veselý) - Hliněný, Baďura, Šindelář (58. Jirsák), Mařík, Koubek (46. Pineau) - Sedláček.

Petr Bílý, trenér: "Jsem zklamaný ani ne tak z předvedené hry, jako z našeho chování před oběma brankami. Chyběla nám větší odvaha, předvídavost a důraz v poslední třetině hřiště. V tom nás hosté určitě předčili a zaslouženě vyhráli. Klukům nemůžu upřít snahu, ale za naše chování v obrané fázi jsme si body nezasloužili.“


Mladší dorost U17

FC Písek - Táborsko U17 0:0.

Sestava: Vršťala - Šimák, Havel, Choura, Vejmělek (75. Illich) - Kubát, Veselý, Janoušek (62. Kostlivý), Šátava (46. Handrejch), Hovorka (46. Šmejkal) - Jirsák (62. Klabouch).

Radoslav Houdek, trenér: "Od první minuty byla hra spíše opatrná než nějak otevřená. Hra se odehrávala ve středu pole, tak zakončeních z obou stran bylo minimum. Kluci si zaslouží pochvalu za nasazení, ale stále je na čem pracovat, abychom tyto zápasy zvládali lépe..."


Foto Jan Škrle

Fotogalerie