Písečtí dorostenci na kvalitního soupeře nestačili

Po prohře s Vysokým Mýtem měli písečtí mladíci hned další šanci na reparát, a to v neděli 22. září, kdy se v rámci 7. kola 2. české ligy dorostu utkali s Hradcem Králové. Oba zápasy se odehrály na umělé trávě a v obou případech se z bodů radovali hosté z východu Čech.

Starší dorost U19

FC Písek – Hradec Králové 1:4 (1:3).

Branka: Hliněný.

Sestava: Kubec – Malát, Klimeš (74. Krejčí), Bartizal, Budil (79. Pinta) - Hliněný, Baďura (74. Janoušek), Šindelář (46. Koubek), Velický (79. Říha) – Kuchař.

Petr Bílý, trenér: „Chtěli jsme být zodpovědní v bránění a nebezpeční z rychlého protiútoku. Ale musím uznat, že soupeřova kvalita nám toho moc nedovolila. Od první do poslední minuty udávali tempo hry hosté a zaslouženě zvítězili. V takovém utkání si musí vše sednout, jak v obrané fázi, tak v té útočné, a to se nám nepovedlo zrealizovat. Klukům nemohu upřít snahu, určitě nechtěli dát kůži zadarmo, ale bohužel na lepší výsledek náš výkon nestačil.“


Mladší dorost U17

FC Písek – Hradec Králové 0:2 (0:1).

Sestava: Horba – Šimák, Choura, Krejčí, Opelka – Kubát (46. Havel), Handrejch (75. Vairich), Veselý, Janoušek (60. Šátava), Klabouch (46. Hovorka) – Brynda (60. Šmejkal).

Radoslav Houdek, trenér: „Od první minuty ukazovali hosté z Hradce Králové svou kvalitu, a to jak na míči, tak svým pohybem. My jsme hrozili pouze z brejků, ale bez větších šancí na zakončení. Kluci si však zaslouží pochvalu za zodpovědný přístup a nasazení.“