Písečtí dorostenci doma dvakrát těsně prohráli

Ve středu 18. září bylo na programu vložené devatenácté kolo 2. české ligy dorostu. Obě utkání se hrála na písecké umělce a pokaždé se zrodil těsný výsledek ve prospěch soupeře z Vysokého Mýta.

Starší dorost U19

FC Písek – Vysoké Mýto 1:2 (1:1).

Branka: Kuchař.

Sestava: Kubec – Malát, Klimeš, Bartizal, Budil – Velický (83. Říha), Baďura, Šindelář (73. Koubek), Mařík (83. Janoušek), Sedláček (64. Hliněný) – Kuchař.

Petr Bílý, trenér: „Utkání jsme začali hrůzostrašně a hned z první standardní situace inkasovali. Po obdržené brance jsme převzali iniciativu a zaslouženě vyrovnali. Paradoxně si myslím, že nám vůbec nepomohlo vyloučení hostujícího hráče. S druhým poločasem jsme si vůbec neporadili. Hráli jsme pomalu, nepřesně a bez nápadů. Hosté poctivě bránili a čekali na naši chybu, kterou potrestali. Tahle soutěž je o detailech a velkém nasazení. Po změně stran nám to velké nasazení scházelo, s tím nemohu být spokojený.“


Mladší dorost U17

FC Písek – Vysoké Mýto 0:1 (0:0).

Sestava: Vršťala – Šimák (62. Opelka), Krejčí, Choura, Vejmělek – Vairich (46. Havel), Šátava (46. Handrejch), Veselý, Janoušek (62. Brynda), Hovorka (46. Klabouch) – Kubát.

Radoslav Houdek, trenér: „Od první minuty jsme měli problémy s překonáním bloků, kterými hosté přijeli. V prvním poločase jsme trpěli velkou nepřesností při otáčení hry a netrpělivostí. Po změně stran se to zlepšilo, ale bohužel jsme zbytečně inkasovali. Celkový výkon nám opět ukázal, na čem bychom měli více zapracovat.“

Fotogalerie