FOTO: Dorostenci zapsali proti Admiře dvě vítězství

Druholigoví dorostenci FC Písek zakončili anglický týden soubojem s pražskou Admirou a byli stoprocentní. Oba celky vyhrály shodně 3:1.

Starší dorost U19

FC Písek - Admira Praha 3:1 (2:1).

Branky: Mařík, Kuchař, Sedláček.

Sestava: Kubec - Malát, Bartizal, Klimeš, Budil - Velický (82. Říha), Mařík, Šindelář (79. Hliněný), Baďura, Sedláček (91. Janoušek) - Kuchař.

Petr Bílý, trenér: "Utkání jsme začali aktivně a po zásluze jsme šli do vedení. I když hosté z ojedinělé příležitosti pro nás trošku nešťastně vyrovnali, tak nás to nesrazilo. Dále jsme pokračovali ve vysokém tempu a byli jsme zaslouženě odměněni. Druhý poločas už z naší strany tak aktivní nebyl. Pod tíhou výsledku jsme se zatáhli a hrozili už jen z rychlých protiútoků. V poslední minutě jsme jeden z nich proměnili. Pro nás určitě cenné vítězství, i když v druhém poločase spíše ubojované. Kluky velmi chválím za první poločas, který jsme odehráli moc dobře."


Mladší dorost U17

FC Písek - Admira Praha 3:1 (1:0).

Branky: Hovorka, Vairich, Veselý.

Sestava: Vršťala - Opelka (73. Šimák), Choura, Krejčí, Vejmělek - Havel (7. Vairich), Veselý, Janoušek (58. Handrejch), Šátava, Hovorka (58. Klabouch) - Ravlynets (46. Kubát).

Radoslav Houdek, trenér: "V prvním poločase bylo z naší strany hodně nepřesností, kdy jsme po zisku míče ho neudrželi na kopačkách, ale spíše ho odevzdávali soupeři. Po změně stran jsme se v tomto směru zlepšili a byla tím i gólová odměna. Kluci opět si zaslouží pochvalu za odmakaný zápas a týmový výkon."


Foto Jan Škrle

Fotogalerie