Sedmnáctka získala první bod, s Teplicemi remizovala 1:1

Druhá nejvyšší soutěž dorostenců pokračovala v neděli 25. srpna v pořadí pátým kolem, které na písecké hřiště zavedlo Teplice. Devatenáctka prohrála 1:3, ale sedmnáctka se po remíze 1:1 dočkala prvního bodu.

Dorost U19

FC Písek - Teplice 1:3 (1:1).

Branka: Vlastní.

Sestava: Kubec – Malát (70. Kortan), Klimeš, Kuchař (77. Bartizal), Budil (77. Pinta) - Pineau, Mařík, Baďura (77. Janoušek), Sedláček, Velický - Koubek (60. Říha).

Petr Bílý, trenér U19: „S prvním poločasem jsem spokojený. Byli jsme jednomu z favoritů soutěže důstojným soupeřem. O druhém poločase už to ale říci nemohu. Utkání rozhodla situace, které se dalo určitě předejít. Naše herní nedisciplinovanost nás stála lepší výsledek. Po obdržení branky na 1:2 už jsme neměli sílu s tím něco udělat a soupeř začal kontrolovat hru. Jsem zklamaný z výkonu některých hráčů ve druhém poločase. Nemáme snahu dostat se za komfortní zónu. A proto nedokážeme zvládat takto těžká utkaní.“


Dorost U17

FC Písek - Teplice 1:1 (0:1).

Branka: Veselý.

Sestava: Vršťala – Opelka (70. Šmejkal), Choura, Krejčí, Vejmělek - Šimák (46. Vairich), Kostlivý, Handrejch, Šátava (46. Veselý), Hovorka (60. Klabouch) – Chovanec (60. Ravkynets).

Radoslav Houdek, trenér U17: „Do dnešního zápasu s Teplicemi, kteří vedou prozatímní tabulku, jsme vstoupili zodpovědně a až na pár situací jsme hosty do větších akcí nepouštěli. Bohužel dokázali proměnit jeden roh, kdy jsme nezachytili náběh. Do druhého poločasu jsme pokračovali dobrým výkonem a vyrovnávající branka byla odměnou. Kluci si za dnešní výkon zaslouží velkou pochvalu.“


Foto Jan Škrle

Fotogalerie