Devatenáctka bere čtvrtý bod, sedmnáctka stále na nule

Druhá česká liga dorostenců pokračovala ve středu 21. srpna vloženým 17. kolem, které k Otavě zavedlo Viktorku Žižkov. Písecká devatenáctka získala bod číslo čtyři za bezbrankovou remízu, zatímco sedmnáctka opět vysoko prohrála a na první bodový zápis stále čeká.

2. česká liga dorostu U19

17. kolo (středa 21. srpna): FC Písek - Viktorka Žižkov 0:0.

ČK: 1:0 (77. Šindelář po 2 ŽK).

Sestava: Kubec - Malát, Klimeš, Kuchař, Budil - Sedláček (86. Baďura), Mařík, Šindelář, Hliněný (56. Pineau), Velický (88. Pinta) - Koubek (56. Brynda).

Petr Bílý, trenér: „První poločas jsme začali pro mě nepochopitelně a hráli jsme spíše ustrašeně a bojácně. Až ke konci poločasu se hra vyrovnala. I když si myslím, že oba týmy předvedly větší nekvalitu než kvalitu. Po změně stran jsme měli dvacetiminutovou pasáž, ve které jsme byli jasně lepším týmem a utkání jsme mohli a měli rozhodnout. Naše aktivita skončila vyloučením, po kterém už jsme se převážně zaměřili na defenzivní činnost. Bod musíme brát. Tenhle zápas jsme mohli vyhrát, ale i prohrát. Vážím si defenzivní činnosti celého týmu.“

Další zápas: Písek - Teplice (neděle 25. srpna od 11.00).


2. česká liga dorostu U17

17. kolo (středa 21. srpna): FC Písek - Viktorka Žižkov 0:5 (0:4).

Sestava: Horba - Havel, Choura, Opelka, Vejmělek - Šimák, Baďura, Janoušek, Veselý, Hovorka - Brynda. Střídali Krejčí, Handrejch, Kostlivý, Chovanec a Šátava.

Radoslav Houdek, trenér: „Dnešní zápas jsme chtěli už vítězně zlomit, což se nám bohužel opět nepovedlo, neboť výkon v prvním poločase byl z naší strany snad nejslabší, který jsme teď za podzim odehráli. Do druhé půle jsme udělali pět změn, které zvedly náš výkon, a dokonce jsme chvilkami začali Žižkov přehrávat. Bohužel bez brankového zakončení.“

Další zápas: Písek - Teplice (neděle 25. srpna od 13.15).