Dorosty zakončily soustředění přípravnými zápasy

Dorostenci absolvovali soustředění v Sušici a na programu také byla přípravná utkání. Sedmnáctka poměřila síly s muži Sušice a devatenáctka zase s muži Oseka.

Dorost U17

TJ Sušice muži - FC Písek U17 0:7 (0:5).

Branky: Brynda 3, Šmejkal 2, Veselý, Kostlivý.

Sestava: D. Vršťala – Vairich, Choura, Opelka, A. Vršťala – Kostlivý, Šátava, Šálek, Hovorka – Veselý – Brynda. Střídali Horba, Havel, Ravlynets, Šmejkal, Klabouch, Chovanec a Ryneš.

Radoslav Houdek, trenér: „Do zápasu jsme vstoupili s velkým respektem, kdy jsme nechávali domácím hodně prostoru. Postupem času jsme ale zlepšili pohyb a začali přistupovat více k soupeři. Díky tomu bylo více zisků míčů, které jsme dokázali držet a postupným útokem se dostávat do zakončení. Pro kluky byl zápas zpestřením soustředění, které jsme v podstatě zvládli na výbornou. Kluci odběhali a odtrénovali vše, co jsme měli naplánované.“


Dorost U19

TJ Osek muži – FC Písek U19 2:0 (2:0).

Sestava: Schánělec – Pinta, Budil, Malát, Novotný – Kural, Šindelář, Sedláček, Hliněný, Velický – Koubek. Střídali Kubec, Pineau, Huleš, Říha, Mašek, Veselý, Mach a Vierer.

Petr Bílý, trenér: „Utkáním v Oseku jsme zakončili soustředění, které jsme strávili v Sušici. Pro kluky to byl náročný blok a musím je pochválit, jak ho odmakali. Nemůžu být spokojený, jak jsme si poradili, nebo spíše neporadili, s prvním poločasem. Druhý už byl z naší strany lepší, zejména v nasazení. Utkání splnilo svůj účel. Chtěl jsem vidět kluky, jak se chovají po velké zátěži.“