Devatenáctka v předehrávce porazila táborského rivala

O víkendu budou mít svěřenci dorosteneckého týmu U19 zasloužené volno. Domácí utkání 25. kola divize, v němž se střetli první s druhým, si totiž Písečtí předehráli již ve středu na státní svátek. I přes rychle inkasovaný gól porazili béčko Táborska 3:1. Teoreticky již v příštím utkání mohou Bílého hoši slavit definitivní jistotu prvenství a postup zpět do České ligy dorostu.

Petr Bílý (trenér U19): „Potkaly se dva týmy ze špičky tabulky. Táborští nás na začátku utkání překvapili svojí aktivní hrou a v prvních dvaceti minutách byli lepším týmem. Využili jsme standardní situaci, což nám pomohlo a do konce poločasu už jsme byli lepším týmem. Po přestávce jsme chtěli být zodpovědní a ne pokaždé se nám to dařilo. Jsem rád, že utkání jsme zvládli výsledkově a v některých fázích i herně. Kluky chválím, za týmovost a otočení utkání, což není vždy jednoduché nastavit si hlavu, když se utkání nevyvíjí podle našich představ.“

FC Písek – FC Táborsko B 3:1 (2:1)
Branky:
Maroušek 2, vlastní.

Sestava: Kubec – Říha, Klimeš Budil, Malát – Dufek (79. Pícha), Mařík, Janda (61. Pinta), Hořánek (66. Václavík), Sedláček (79. Šuba) – Maroušek (79. Velický).


Fotogalerie