- Na cesty za fotbalem s Toyotou Dolák

Významným automobilovým partnerem FC Písek je i pro nadcházející sezonu prodejce vozů Toyota Dolák.

Zástupci klubu si ve čtvrtek dopoledne převzali klíčky od nového vozu Toyota ProAce Verso. Dodávka bude sloužit k dlouhodobému užívání pro mládež FC Písek. „S Toyotou Dolák máme dlouhodobou spolupráci. Toto je už druhá dodávka pro naši mládež. Za její poskytnutí moc děkujeme,“ sdělil za FC Písek Dalimil Voříšek.

Na dodávce nechybí logo klubu a slogan naše cesta za fotbalem. „Rádi podporujeme sport a smysluplné projekty. Proto se podílíme na podpoře písecké fotbalové mládeže,“ řekl ke spolupráci s FC Písek zástupce Toyoty Dolák David Havlík, manažer pobočky Písek.

Toyota Dolák má v současné době prodejny a autorizované servisy v Písku, Táboře, Č. Budějovicích, Plzni a Příbrami a je jediným autorizovaným partnerem této značky v Jihočeském a Plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Každá z poboček má plné zázemí pro poskytování špičkových služeb.

Toyota je největší automobilová značka na světě, založena v roce 1937. V letech 2014 a 2015 prodala neuvěřitelných dvacet milionů vozů a byla vyhlášena jedničkou ve spolehlivosti v roce 2016. Vyrábí jak osobní automobily, dodávky, nákladní vozy, autobusy roboty a jiné. Mikrobus Proace Verso je největším modelem automobilky a pořídit se dá i v devítimístné verzi.

Toyota ProAce Verso

Toyota ProAce Verso je lehkým užitkovým vozem vyráběným od roku 2012 a je výsledkem spolupráce s francouzskými značkami Peugeot a Citroën. V roce 2016 prošla první modernizací. Verso značí uspořádání vozu pro cestující.

ProAce Verso je z trojčat designově nejhezčím a má svůj styl. Největšími přednostmi jsou pak velmi dobře zpracovaná kabina, tichý a dostatečně silný motor, nízká spotřeba a velký dojezd, manévrovatelnost, komfortní podvozek a jízdní vlastnosti. Dovnitř se opravdu pohodlně usadí osm dospělých a to díky asymetricky děleným (a velmi lehce posuvným) sedadlům.

TZ FC Písek