Ideální sestava 3. kola Chance krajského přeboru

Střelecké žně na Hluboké se promítly i do ideální sestavy kola, v níž nechybí jak hlubocký Josef Kurali, který je v těchto dnech na návštěvě u svých předků v Maďarsku, tak Zdeněk Mikeš, kapitán Sedlice. Právě záložníka sedlického nováčka, který dvakrát skóroval po rohových kopech, jsme zvolili Mužem 3. kola.

Brankář Zdeněk Liška výrazně podržel poslední Vodňany v utkání s vedoucím Jankovem a měl lví podíl na tom, že jeho tým získal první bod v sezoně. V bráně se činil i třeboňský Tomáš Skála, který udržel čisté konto s obhájcem Dražicemi.
Na levém kraji obrany úspěšně zaskakuje v Oseku Karel Maroušek. „Zkoušeli jsme ho tam již v přípravě a na tomto postu se mu daří,“ prozradil nám osecký asistent Roman Remeš, že krajní halv možná v obraně zůstane natrvalo.
Ze záložníků vyčníval svým výkonem Zdeněk Mikeš, který byl při dvou rohových kopech na správném místě. Sedlice čtyřikrát vedla, ale nakonec odjela z podzámčí jen s bodem. Nejhezčí branku měl na svědomí soběslavský Milan Mazouch. „Deset minut po přestávce krásnou ranou z dvaadvaceti metrů vymetl pavouky ze čkyňské šibenice,“ popsal pro Jihočeský fotbal kouč Milan Škarda.
Z útočníků dosáhli na dvougólovou metu hlubocký Josef Kurali, z písecké rezervy Stanislav Šteier, který už vstřelil pět branek, a Martin Zach z Rudolfova, který otočil výsledek s Dačicemi.
Ideální sestava 3. kola Chance krajského přeboru podle Jihočeského fotbalu:
Zdeněk Liška (Vodňany) – Martin Rozhoň (Písek B), Jan Kodad (Veselí/2), Karel Maroušek (Osek) – Jan Schánělec (Osek), Zdeněk Mikeš (Sedlice), Miloš Veselý (Dražice), Milan Mazouch (Soběslav) – Josef Kurali (Hluboká), Martin Zach (Rudolfov), Stanislav Šteier (Písek B/2).

Zdroj: Jihočeskýfotbal.cz