Díky e-shopu od BESPO je nyní objednávání oblečení mnohem jednodušší, říká prezident FC Písek Leoš Gornický

Již druhým rokem si mohou hráči a rodiče dětí z FC Písek objednávat klubové oblečení na e-shopu BESPO. Na otázky, jak funguje spolupráce a právě e-shopové řešení odpovídal prezident klubu Leoš Gornický.

Spolupráce s firmou BESPO nyní probíhá 3 rokem, jak ji hodnotíte?

Za náš klub jsme spokojeni s flexibilitou a nastavením spolupráce. S BESPO společně vyvíjíme kolekce s cílem jednotné prezentace našeho klubu. Spolupracujeme na tvorbě designu a výběru vhodných materiálů. Dá se říci, že BESPO nám každý rok nabízí to nejlepší, co je aktuálně na trhu.

BESPO pro FC Písek připravilo speciální e-shop, přes který nyní probíhají téměř veškeré objednávky oblečení. Je to velká úleva pro trenéry nebo organizační pracovníky, kteří právě zajišťování oblečení pro hráče měli na starost?

Samozřejmě, je to úleva pro kolegy z klubu, kteří vše museli organizovat. Odpadá nám tímto evidence objednávek, platby a předání vybavení. Každý zájemce si nyní přes web vybere vše, co potřebuje a jednoduše objedná. Je to velká výhoda jak pro nás, tak pro samotné hráče i jejich rodiče, a co tak po klubu slyším, tak si to hodně pochvalují.

Jaké největší výhody vidíte v e-shopovém řešení?

Jak jsem již nastínil výše, kdo chce, co chce a kdy chce si nyní může objednat z naší online nabídky. BESPO následně všechny individuální nabídky zpracuje a do šesti týdnů pošle přímo domů. Odpadá tím tak celkem náročná administrativa kolegům v klubu. Přesně takto jsme si to při budování e-shopu představovali.

Jak to vypadá s dresy na následující sezonu? Přijde nějaká změna nebo zůstane aktuální kolekce?

Přijde změna, jako každý rok. Chceme našim fanouškům pokaždé nabídnout nové varianty, které barevně vychází z tradic FC Písek. Toto je přesně jedna z velkých výhod naší spolupráce, kdy nám BESPO „šije na míru“ vše, co si přejeme. I tentokrát se mohou těšit nejen fanoušci, ale i samotní hráči.